Novosti

Kompanija SD SISTEMI je ekskluzivni distributer Martin Audio proizvoda za BiH

18. jula 2017.

SD Sistemi je postao ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu. Sporazum je donijet na nekoliko poslovnih sastanaka na sajmovima ove godine.

SD SISTEMI se prvi put obratio kompaniji Martin Audio radi saradnje na ISE u Amsterdamu. „Tokom tog sajma prisustvovali smo prezentaciji novih proizvoda kompanije Martin Audio, koji su bili zaista nevjerovatni, te smo ih željeli uvrstiti u svoju ponudu proizvoda“, izjavio je izvršni direktor kompanije SD SISTEMI, Dragan Šukalo.

Ovo je potvrdio Bradley Watson, menadžer prodaje EMEA kompanije Martin Audio. „Kada sam sreo ekipu SD SISTEMI na ISE-u, bilo je jasno da oni žele da rade sa nama, te smo imali radni sastanak na Prolight + Sound eventu, gdje smo proveli više vremena sa njihovim timom u demo sobi, što je bila formalna potvrda da je kompanija SD SISTEMI postala ekskluzivni distributer Martin Audio proizvoda za Bosnu i Hercegovinu.

SD SISTEMI, sa sjedištem u Banjaluci, je prvobitno osnovana 2007. godine. Iako na početku nisu radili u oblasti zvuka i rasvjete, kako se firma razvijala, izradili su impresivan portfolio sa vrhunskim svjetskim brendovima. Martin Audio je sada dio te impresivne kolekcije brendova, koju kompanija SD SISTEMI nude svojim klijentima. „Dobili smo ponude od drugih prestižnih brendova, ali smo se odlučili za saradnju sa Martin Audio zbog njihove reputacije, kvaliteta njihovih proizvoda i popularnosti brenda Martin Audio širom svijeta“, nastavio je Šukalo.

Rekao je da je misija kompanije SD SISTEMI da svojim klijentima u Bosni i Hercegovini ponudi najsavremeniju tehnologiju. „Primetili smo da tržište sada počinje da nudi veliki potencijal i da je sada pravi trenutak za ulaganje. Postoji sve veća potražnja za premium brendovima, a Martin Audio će zadovoljiti potrebe naših kupaca i pomoći modernizaciji čitavog tržišta u našoj zemlji. “

Kompanija SD SISTEMI već ima instaliran CDD Live i BlacklineX seriju u svom showroom-u, koji je spreman da za prezentaciju potencijalnim klijentima.

„Dugoročno, ubijeđeni smo da će Martin Audio značajno doprineti našem prometu“, zaključuje Dragan Šukalo.

Ukratko, Bredli Votson je rekao: „Radujem se dugom i prosperitetnom odnosu za obje strane u narednim godinama.“

    Cart