Novosti

SD SISTEMI je autorizovani distributer Blackmagicdesign

10. septembra 2017.

SD Sistemi je postao autorizovani distributer Blackmagic proizvoda za Bosnu i Hercegovinu. Blackmagic je ubrzano postao jedan od vodećih svjetskih inovatora i proizvođača kreativne video tehnologije.

Osnivači Blackmagic Design-a su imali dugu istoriju u post produkcionom uređivanju i inženjeringu.

Kompanija Blackmagic je posvećena kvalitetu. Blackmagic je stvorio neke od najznačajnijih proizvoda u industriji. U svijetu su poznati po  svojim nevjerovatnim kodecima. Blackmagic je napravio zaista pristupačne high-end kvalitetne radne stanice za uređivanje bazirane na Blackmagic softveru i hardveru.

U novembru 2002. godine, Blackmagic je pokrenuo DeckLink capture karticu, i jedini je radio na istinskom 10-bitnom nekompresovanom video-u na Macintosh OS X ™ sistemu. DeckLink kartica postala je vodeći proizvod na tržištu zahvaljujući filozofiji Blackmagic Design-a da „daju sve što je potrebno kako bi kreativni uređivači i dizajneri dobili najkvalitetnije alate“.

„Blackmagic Design kompanija posvećena je omogućavanju dostupnosti videa najvišeg kvaliteta svima, tako da postprodukcijska i televizijska industrija mogu postati istinski kreativne industrije“. Grant Petty-CEO

Autor: Blackmagic Design

    Cart