Novosti

Novi ATEM Television Studio Pro 4K

10. aprila 2018.

 

Novi ATEM Television Studio Pro 4K je profesionalni televizijski studio sa Ultra HD izlazom za live snimanje sa integrisanom hardverskom kontrolnom pločom.

Sadrži 8 standarda konvertovanih 12G-SDI ulaza i to znači da možete priključiti bilo koji HD ili Ultra HD izvor i pretvoriti ga u standardni izvor. Sa 12G-SDI možete raditi u 720p HD, 1080i HD, 1080p HD i Ultra HD do 2160p. Svaki ulaz takođe ima 12G-SDI programski izlaz za slanje na kamere i za upotrebu sa ugrađenim talkback-om.

Ono što je zaista uzbudljivo je da smo uzeli Fairlight audio mikser i uradili ga u televizijski studio. Ovo znači da svaki ulaz SDI sada sadrži moćni audio procesor, uključujući 6 bočni parametrički EK, kompresor, ograničivač, proširenje ekspander / šum, audio kanal podeljen na dual i mono, stereo simulator na analognim i mikrofonskim ulazima.

Takođe, tu je Ultra HD prostor za snimanje video zapisa, 360 slika u 1080 HD i 800 slika u 720p HD, a multiview se može odabrati između HD i Ultra HD tako da dobijete dvostruku oštrinu. Novi ATEM Television Studio Pro 4K takođe poseduje novi ATEM Advanced Chroma Keier. Ovo je moćan uređaj koji može da podrži live produkciju u Ultra High HD formatu.

Više informacija pronađite na www.blackmagicdesign.com

    Cart