Novosti

Nova Blackmagic Pocket Cinema kamera 4K

11. aprila 2018.

Kompanija Blackmagic je osluškivala zahtjeve kupaca za 4K kamerom i napravili su kameru koja kombinuje sve najnovije tehnologije u odnosu na prethodni model!

Nova Blackmagic Pocket Cinema kamera 4K poseduje pun 4/3 HDR senzor, dvostruki izvorni ISO do 25,600 sa neverovatnim performansama pri slabom osvetljenju. Ima jedinstveni USB-C Ekpansion port, koji omogućava korisnicima da snimaju pomoću unutrašnjih SD / UHS-II i CFast rekordera ili direktno na iste spoljne diskove koje možete koristiti za uređivanje i korekciju boje!

Dizajn karakteriše novi lagani kompozitni materijal iz polikarbonata od karbonskih vlakana, tako da kućište fotoaparata ima neverovatnu čvrstoću i čvrstoću kako bi je zaštitio od slučajnih udaraca i kapljica. Ručni dizajn ima višefunkcijski držač koji ima logički postavljene tastere i biranje koje omogućavaju super brz pristup osnovnim funkcijama snimanja kao što su snimanje start / stop, fotografije, ISO, shutter, otvor blende, balans bele boje, i još mnogo toga.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K poseduje MFT objektiv, veliki 5 inčni ekran osetljiv na dodir, 10-bitni ProRes i 12-bitni RAV snimak, 3D LUT, 4 ugrađene mikrofone, mini KSLR audio ulaz sa fantomskim napajanjem, Bluetooth bežična kamera i HDMI na setu izlaznog nadzora .

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K omogućava korisnicima da snimaju slike koje su daleko bolje od DSLR fotoaparata i čak bolje od profesionalnih digitalnih filmskih kamera koji koštaju mnogo novca.

 

Više informacija o ovom proizvodu, pronađite na www.blackmagicdesign.com

    Cart